Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2846
ชื่อเรื่อง: | การใช้อัลตราโซนิคช่วยสกัดสารแคปไซซินอยด์จากพริก |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Ultrasonic-assisted extraction of capsaicinoids from chili peppers |
Advisor : | ชยาภาส ทับทอง |
ผู้แต่ง: | กรณ์พล พิสุทธิภัทร์ เกรียงไกร สุทธิวิชัยพร อำนวยชัย วาที |
Keywords: | แคปไซซิน พริกขี้หนู--สารสกัด คลื่นเหนือเสียง |
วันที่เผยแพร่: | 11-กุม-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2846 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO-CHE 209 2551.pdf | 187.3 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.