Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทิมลฑา ดำรงแท้th_TH
dc.contributor.authorประพันธ์ ขุนพิทักษ์th_TH
dc.date.accessioned2014-02-11T10:17:17Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:12:18Z-
dc.date.available2014-02-11T10:17:17Z
dc.date.available2020-07-06T15:12:18Z-
dc.date.created2551th_TH
dc.date.issued2014-02-11
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2845-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 207 2551th_TH
dc.titleการใช้ไมโครเวฟช่วยสกัดสารแคปไซซินอยด์จากพริกth_TH
dc.title.alternativeMicrowave-assisted extraction of capsaicinoids from chili peppersth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashแคปไซซิน
dc.subject.thashพริกขี้หนู
dc.subject.thashไมโครเวฟ
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 207 2551.pdf195.11 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.