Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2845
ชื่อเรื่อง: | การใช้ไมโครเวฟช่วยสกัดสารแคปไซซินอยด์จากพริก |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Microwave-assisted extraction of capsaicinoids from chili peppers |
ผู้แต่ง: | ทิมลฑา ดำรงแท้ ประพันธ์ ขุนพิทักษ์ |
Keywords: | แคปไซซิน พริกขี้หนู ไมโครเวฟ |
วันที่เผยแพร่: | 11-กุม-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2845 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO-CHE 207 2551.pdf | 195.11 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.