Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2843
Title: | การปรับปรุงกระบวนการผลิตเบต้ากลูแคนจากสเปนท์บริวเวอร์ยีสต์ |
Other Titles: | Modification of beta glucan processing from spent brewer's yeast |
Advisor : | อุดมชัย จินะดิษฐ์ อะเคื้อ บุญญสิริ |
Authors: | บุญสม จิตโสภณปัญญา ปทุมมา บุตรดี ปิยมาศ เพชรแสน |
Keywords: | เบต้ากลูแคน--การผลิต ยีสต์--การใช้ประโยชน์ทางอุตสาหกรรม |
Issue Date: | 11-Feb-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2843 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO-CHE 214 2551.pdf | 260.07 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.