Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอุดมชัย จินะดิษฐ์
dc.contributor.advisorอะเคื้อ บุญญสิริ
dc.contributor.authorบุญสม จิตโสภณปัญญาth_TH
dc.contributor.authorปทุมมา บุตรดีth_TH
dc.contributor.authorปิยมาศ เพชรแสนth_TH
dc.date.accessioned2014-02-11T10:12:26Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:13:14Z-
dc.date.available2014-02-11T10:12:26Z
dc.date.available2020-07-06T15:13:14Z-
dc.date.created2551th_TH
dc.date.issued2014-02-11
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2843-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 214 2551th_TH
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการผลิตเบต้ากลูแคนจากสเปนท์บริวเวอร์ยีสต์th_TH
dc.title.alternativeModification of beta glucan processing from spent brewer's yeastth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashเบต้ากลูแคน--การผลิต
dc.subject.thashยีสต์--การใช้ประโยชน์ทางอุตสาหกรรม
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 214 2551.pdf260.07 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.