Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2843
Title: การปรับปรุงกระบวนการผลิตเบต้ากลูแคนจากสเปนท์บริวเวอร์ยีสต์
Other Titles: Modification of beta glucan processing from spent brewer's yeast
Advisor : อุดมชัย จินะดิษฐ์
อะเคื้อ บุญญสิริ
Authors: บุญสม จิตโสภณปัญญา
ปทุมมา บุตรดี
ปิยมาศ เพชรแสน
Keywords: เบต้ากลูแคน--การผลิต
ยีสต์--การใช้ประโยชน์ทางอุตสาหกรรม
Issue Date: 11-Feb-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2843
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 214 2551.pdf260.07 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.