Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2842
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม
dc.contributor.advisorสิทธินันท์ ท่อแก้ว
dc.contributor.authorปัทมา ภักดีบุรุษth_TH
dc.contributor.authorวันเพ็ญ มงคลth_TH
dc.contributor.authorอนัฐตา เบ๊ะกีth_TH
dc.date.accessioned2014-02-11T10:09:54Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:13:14Z-
dc.date.available2014-02-11T10:09:54Z
dc.date.available2020-07-06T15:13:14Z-
dc.date.created2551th_TH
dc.date.issued2014-02-11
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2842-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 215 2551th_TH
dc.titleการเพิ่มประสิทธิภาพการสกัดกาแฟด้วยการใช้เทคนิคอัลตร้าโซนิคth_TH
dc.title.alternativeImprovement of coffee extraction using ultrasonic techniqueth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashกาแฟ--การผลิต
dc.subject.thashคลื่นเหนือเสียง
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 215 2551.pdf210.52 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.