Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วัชระ เวียงแก้ว | |
dc.contributor.author | จีระภา ชัยมงค์ | th_TH |
dc.contributor.author | อภิรักษ์ จงแก้ววัฒนา | th_TH |
dc.date.accessioned | 2014-02-11T09:58:56Z | |
dc.date.accessioned | 2020-07-06T15:12:17Z | - |
dc.date.available | 2014-02-11T09:58:56Z | |
dc.date.available | 2020-07-06T15:12:17Z | - |
dc.date.created | 2551 | th_TH |
dc.date.issued | 2014-02-11 | |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.source | PRO-CHE 208 2551 | th_TH |
dc.title | การหาความสัมพันธ์ระหว่างค่าวอเตอร์แอคติวิตี้และปริมาณความชื้นสมดุลของลำไยอบแห้ง | th_TH |
dc.title.alternative | Relation between water activity and equilibrium moisture content of dried longan | th_TH |
dc.type | Working Paper | th_TH |
dc.rights.access | มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | th_TH |
dc.subject.thash | ลำไย--การอบแห้ง | |
dc.subject.thash | ลำไย--การเก็บและรักษา | |
dc.subject.thash | ความชื้น--การควบคุม | |
dc.thesis.degreename | วศ.บ.(วิศวกรรมเคมี) | |
dc.thesis.level | ปริญญาตรี | |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO-CHE 208 2551.pdf | 226.28 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.