Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838
ชื่อเรื่อง: | การหาความสัมพันธ์ระหว่างค่าวอเตอร์แอคติวิตี้และปริมาณความชื้นสมดุลของลำไยอบแห้ง |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Relation between water activity and equilibrium moisture content of dried longan |
Advisor : | วัชระ เวียงแก้ว |
ผู้แต่ง: | จีระภา ชัยมงค์ อภิรักษ์ จงแก้ววัฒนา |
Keywords: | ลำไย--การอบแห้ง ลำไย--การเก็บและรักษา ความชื้น--การควบคุม |
วันที่เผยแพร่: | 11-กุม-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO-CHE 208 2551.pdf | 226.28 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.