Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838
Title: การหาความสัมพันธ์ระหว่างค่าวอเตอร์แอคติวิตี้และปริมาณความชื้นสมดุลของลำไยอบแห้ง
Other Titles: Relation between water activity and equilibrium moisture content of dried longan
Advisor : วัชระ เวียงแก้ว
Authors: จีระภา ชัยมงค์
อภิรักษ์ จงแก้ววัฒนา
Keywords: ลำไย--การอบแห้ง
ลำไย--การเก็บและรักษา
ความชื้น--การควบคุม
Issue Date: 11-Feb-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 208 2551.pdf226.28 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.