Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/27665
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทรงกลด ใบยา-
dc.date.accessioned2022-12-27T08:42:18Z-
dc.date.available2022-12-27T08:42:18Z-
dc.date.issued2565-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/27665-
dc.languageth-
dc.publisherคณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ-
dc.subjectนักวิทยาศาสตร์-
dc.subjectรากหอม-
dc.subjectปฏิบัติการชีววิทยา-
dc.titleการนําเสนอ แนวคิดในการพัฒนาปรับปรุงงาน เรื่อง การเพิ่มประสิทธิภาพการเตรียมปลายรากหอมสําหรับใช้ประกอบการเรียน ปฏิบัติการชีววิทยา-
dc.typeWorking Paper-
Appears in Collections:SWU Support Staff-Academic Works

Files in This Item:
File SizeFormat 
2.11Songklod Baiya(1).pdf
  Restricted Access
560.03 kBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.