Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389
Title: | การพัฒนารูปแบบการจัดดำเนินงานโครงการบริการวิชาการ "ครัวไทยสู่ครัวโลก" ของคณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ |
Other Titles: | A development of a model for community service project of "Thai Kitchen to be of the World" at The Faculty of Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Krungthep |
Advisor : | อัจฉรา วัฒนาณรงค์ สุวพร ตั้งสมวรพงษ์ ราชันย์ บุญธิมา, |
Authors: | ชญานิษฐ์ พราหมเภทย์ |
Keywords: | การวิเคราะห์และประเมินโครงการ สถาบันอุดมศึกษา--บริการสังคม--การบริหาร |
Issue Date: | 28-Nov-2013 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389 |
Appears in Collections: | HiEd-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chayanit_P.pdf | 2.12 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.