Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอัจฉรา วัฒนาณรงค์
dc.contributor.advisorสุวพร ตั้งสมวรพงษ์
dc.contributor.advisorราชันย์ บุญธิมา,
dc.contributor.authorชญานิษฐ์ พราหมเภทย์th_TH
dc.date.accessioned2013-11-28T07:47:20Z
dc.date.accessioned2020-05-31T03:58:44Z-
dc.date.available2013-11-28T07:47:20Z
dc.date.available2020-05-31T03:58:44Z-
dc.date.created2555th_TH
dc.date.issued2013-11-28
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389-
dc.language.isothth_TH
dc.source378.1035 ช112กth_TH
dc.titleการพัฒนารูปแบบการจัดดำเนินงานโครงการบริการวิชาการ "ครัวไทยสู่ครัวโลก" ของคณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพth_TH
dc.title.alternativeA development of a model for community service project of "Thai Kitchen to be of the World" at The Faculty of Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Krungthepth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashการวิเคราะห์และประเมินโครงการ
dc.subject.thashสถาบันอุดมศึกษา--บริการสังคม--การบริหาร
dc.thesis.degreenameปริญญาเอก
dc.thesis.grantorมหาวิทยาลัยศรีนครินทร์วิโวฒ
dc.thesis.levelกศ.ด. (การอุดมศึกษา)
Appears in Collections:HiEd-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chayanit_P.pdf2.12 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.