Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อัจฉรา วัฒนาณรงค์ | |
dc.contributor.advisor | สุวพร ตั้งสมวรพงษ์ | |
dc.contributor.advisor | ราชันย์ บุญธิมา, | |
dc.contributor.author | ชญานิษฐ์ พราหมเภทย์ | th_TH |
dc.date.accessioned | 2013-11-28T07:47:20Z | |
dc.date.accessioned | 2020-05-31T03:58:44Z | - |
dc.date.available | 2013-11-28T07:47:20Z | |
dc.date.available | 2020-05-31T03:58:44Z | - |
dc.date.created | 2555 | th_TH |
dc.date.issued | 2013-11-28 | |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.source | 378.1035 ช112ก | th_TH |
dc.title | การพัฒนารูปแบบการจัดดำเนินงานโครงการบริการวิชาการ "ครัวไทยสู่ครัวโลก" ของคณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | th_TH |
dc.title.alternative | A development of a model for community service project of "Thai Kitchen to be of the World" at The Faculty of Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Krungthep | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.rights.access | มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | th_TH |
dc.subject.thash | การวิเคราะห์และประเมินโครงการ | |
dc.subject.thash | สถาบันอุดมศึกษา--บริการสังคม--การบริหาร | |
dc.thesis.degreename | ปริญญาเอก | |
dc.thesis.grantor | มหาวิทยาลัยศรีนครินทร์วิโวฒ | |
dc.thesis.level | กศ.ด. (การอุดมศึกษา) | |
Appears in Collections: | HiEd-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chayanit_P.pdf | 2.12 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.