Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389
ชื่อเรื่อง: การพัฒนารูปแบบการจัดดำเนินงานโครงการบริการวิชาการ "ครัวไทยสู่ครัวโลก" ของคณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ
ชื่อเรื่องอื่นๆ: A development of a model for community service project of "Thai Kitchen to be of the World" at The Faculty of Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Krungthep
Advisor : อัจฉรา วัฒนาณรงค์
สุวพร ตั้งสมวรพงษ์
ราชันย์ บุญธิมา,
ผู้แต่ง: ชญานิษฐ์ พราหมเภทย์
Keywords: การวิเคราะห์และประเมินโครงการ
สถาบันอุดมศึกษา--บริการสังคม--การบริหาร
วันที่เผยแพร่: 28-พฤศ-2013
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389
Appears in Collections:HiEd-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chayanit_P.pdf2.12 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.