Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389
Title: การพัฒนารูปแบบการจัดดำเนินงานโครงการบริการวิชาการ "ครัวไทยสู่ครัวโลก" ของคณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ
Other Titles: A development of a model for community service project of "Thai Kitchen to be of the World" at The Faculty of Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Krungthep
Advisor : อัจฉรา วัฒนาณรงค์
สุวพร ตั้งสมวรพงษ์
ราชันย์ บุญธิมา,
Authors: ชญานิษฐ์ พราหมเภทย์
Keywords: การวิเคราะห์และประเมินโครงการ
สถาบันอุดมศึกษา--บริการสังคม--การบริหาร
Issue Date: 28-Nov-2013
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2389
Appears in Collections:HiEd-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chayanit_P.pdf2.12 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.