Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19361
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิชชาพลอย ประเทิงจิตต์ | th_TH |
dc.contributor.author | สุวารี รังทอง | th_TH |
dc.date.accessioned | 2022-03-24T02:48:07Z | - |
dc.date.available | 2022-03-24T02:48:07Z | - |
dc.date.issued | 2563 | - |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19361 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | สาขาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | th_TH |
dc.subject | รีเวิร์สสเฟียริฟิเคชัน | th_TH |
dc.subject | มะม่วง | th_TH |
dc.subject | เม็ดบีดส์ | th_TH |
dc.subject | อาหารโมเลกุล | th_TH |
dc.title | การผลิตเม็ดบีดส์น้ำมะม่วงด้วยเทคนิครีเวิร์สสเฟียริฟิเคชัน | th_TH |
dc.title.alternative | PRODUCING MANGO FRUIT BEADS BY REVERSE SPHERIFICATION TECHNIQUE | th_TH |
dc.type | Working Paper | th_TH |
Appears in Collections: | Ai-Senior Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AI_Abs_Pitchaploy_P.pdf | Abstract | 64.05 kB | View/Open | |
AI-Post-Pitchaploy-P.pdf | Poster | 3.54 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.