Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิชชาพลอย ประเทิงจิตต์th_TH
dc.contributor.authorสุวารี รังทองth_TH
dc.date.accessioned2022-03-24T02:48:07Z-
dc.date.available2022-03-24T02:48:07Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19361-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherสาขาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subjectรีเวิร์สสเฟียริฟิเคชันth_TH
dc.subjectมะม่วงth_TH
dc.subjectเม็ดบีดส์th_TH
dc.subjectอาหารโมเลกุลth_TH
dc.titleการผลิตเม็ดบีดส์น้ำมะม่วงด้วยเทคนิครีเวิร์สสเฟียริฟิเคชันth_TH
dc.title.alternativePRODUCING MANGO FRUIT BEADS BY REVERSE SPHERIFICATION TECHNIQUEth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
Appears in Collections:Ai-Senior Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AI_Abs_Pitchaploy_P.pdfAbstract64.05 kBPDFView/Open
AI-Post-Pitchaploy-P.pdfPoster3.54 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.