Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19361
ชื่อเรื่อง: | การผลิตเม็ดบีดส์น้ำมะม่วงด้วยเทคนิครีเวิร์สสเฟียริฟิเคชัน |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | PRODUCING MANGO FRUIT BEADS BY REVERSE SPHERIFICATION TECHNIQUE |
ผู้แต่ง: | พิชชาพลอย ประเทิงจิตต์ สุวารี รังทอง |
Keywords: | รีเวิร์สสเฟียริฟิเคชัน มะม่วง เม็ดบีดส์ อาหารโมเลกุล |
วันที่เผยแพร่: | 2563 |
สำนักพิมพ์: | สาขาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19361 |
Appears in Collections: | Ai-Senior Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AI_Abs_Pitchaploy_P.pdf | Abstract | 64.05 kB | View/Open | |
AI-Post-Pitchaploy-P.pdf | Poster | 3.54 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.