Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19360
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิรญาณ์ ศรีคุณารักษ์th_TH
dc.contributor.authorวริสรา อำพรth_TH
dc.date.accessioned2022-03-24T02:14:58Z-
dc.date.available2022-03-24T02:14:58Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/19360-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherสาขาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subjectปลาทูน่าth_TH
dc.subjectผงแคลเซียมth_TH
dc.subjectแคลเซียมth_TH
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารสำหรับผู้สูงอายุth_TH
dc.subjectพุดดิ้งth_TH
dc.titleการผลิตผลิตภัณฑ์อาหารสำหรับผู้สูงอายุจากผลิตภัณฑ์พลอยได้ของอุตสาหกรรมแปรรูปปลาทูน่าth_TH
dc.title.alternativeProduction of food products for the elderly from by-products of the tuna processing industryth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
Appears in Collections:Ai-Senior Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AI_Abs_Piraya_S.pdf108.73 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.