Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/15789
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พิสิฏฐ์ ธรรมวิถี | th_TH |
dc.contributor.author | ณิชกานต์ เลิศสุดประเสริฐ | th_TH |
dc.contributor.author | สุพัตรา เจนจบ | th_TH |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T06:40:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T06:40:21Z | - |
dc.date.issued | 2563 | - |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/15789 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | สาขาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | th_TH |
dc.subject | น้้าสลัด | th_TH |
dc.subject | ถุงพลาสติกชีวภาพ | th_TH |
dc.subject | ถุงสุญญากาศ | th_TH |
dc.subject | น้้ามันกานพลู | th_TH |
dc.title | อิทธิพลของบรรจุภัณฑ์ต่อคุณภาพของน้ำสลัด | th_TH |
dc.type | Working Paper | th_TH |
Appears in Collections: | Ai-Senior Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AI_Abs_Nichakarn_L | Abstract | 128.08 kB | View/Open | |
AI_Poster_Nichakarn_L | Poster | 1.12 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.