Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/15789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพิสิฏฐ์ ธรรมวิถีth_TH
dc.contributor.authorณิชกานต์ เลิศสุดประเสริฐth_TH
dc.contributor.authorสุพัตรา เจนจบth_TH
dc.date.accessioned2021-12-16T06:40:21Z-
dc.date.available2021-12-16T06:40:21Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/15789-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherสาขาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subjectน้้าสลัดth_TH
dc.subjectถุงพลาสติกชีวภาพth_TH
dc.subjectถุงสุญญากาศth_TH
dc.subjectน้้ามันกานพลูth_TH
dc.titleอิทธิพลของบรรจุภัณฑ์ต่อคุณภาพของน้ำสลัดth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
Appears in Collections:Ai-Senior Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AI_Abs_Nichakarn_LAbstract128.08 kBPDFView/Open
AI_Poster_Nichakarn_LPoster1.12 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.